onsdag 23 maj 2012

Är jag en grill-besserwisser?

Läste ICA's annons i dagens Metro.
Rubriken på annonsen är "God morgon alla Grill-besserwissers" och sedan följer en rad tips från ICA's grillningsexperter.

Jag måste nog vara en riktigt grill-besserwisser för jag håller inte alls med Ica och deras tips.
Att man när man grillar med direkt värme aldrig ska grilla med locket på och att man ska vända köttet ofta för att inte bränna köttet är bara fel,fel,fel,fel i min värld.
Locket ska vara på och köttet vänder man en gång, om köttet blir bränd så har man mest troligt på för mycket marrinad som innehåller socker och/eller grillar över för hög tempratur.

Dock är inte allt som står i denna annons fel. Det dom skriver om att man ska strunta i grilltider och helre använda en termometer håller jag med om till 100% samt att man inte ska blanda saker som har olika grilltider på ett grillspett och en hel del annat verkar vettigt men jag kommer nog att hålla mig borta från ICA's grill jour i sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar